Ontdek onze activiteiten voor het hele gezin tijdens de Biënnale.

Opening

Welkom op de feestelijke opening van de 9ᵉ editie van de Biënnale van de Schilderkunst op zondag 30 juni. Van 10.00 tot 17.00 uur in mudel, van 11.00 tot 17.00 in MDD en Roger Raveel Museum.

Biënnale Bingo

Roger Raveel, Vogelschrik van het museum, 1978, courtesy van de kunstenaar.

Ontdek de Schatten van Vlieg met het Biënnale Bingo Spel

Deze zomer nodigen we jonge kunstspeurders en hun families uit voor de Biënnale van de Schilderkunst, een samenwerking tussen Museum Dhondt-Dhaenens, Roger Raveel Museum en mudel. Maak je klaar voor een spannende ontdekkingstocht met onze Biënnale Bingo.

Elk museum heeft een eigen pagina op de bingokaart, waarop verschillende elementen uit de tentoongestelde kunstwerken staan vermeld die je moet zoeken. Vind je alle items op een pagina, dan win je een leuke kleine prijs. Maar het avontuur begint pas echt als je de bingokaarten van álle musea voltooit — alleen dan maak je kans op de heerlijke grote prijs!

Scherp je zintuigen, en ontdek hoeveel plezier kunst kan bieden. Of je nu een beginnende kunstliefhebber bent of al een kleine expert, de Biënnale Bingo belooft een boeiende en belonende ervaring voor het hele gezin. Mis het niet!

Locaties:

MDD
mudel
Roger Raveel Museum

Instaprondleidingen

Wie graag alle insider informatie krijgt kan op stap met een gids. Individuele bezoekers die het meeste uit hun bezoek willen halen kunnen een plekje bemachtigen voor de instaprondleidingen op elke eerste zondag van de maand. Jij boekt een time slot op de website, wij zorgen voor de gids. Je kiest zelf hoeveel musea je samen met een gids wil bezoeken en of je dat op dezelfde of een andere dag wil combineren.

Locaties:
mudel
MDD
Roger Raveel Museum

7 juli – 4 augustus – 1 september – 6 oktober

Kostprijs: € 5 per rondleiding

Schrijf hier in.

Fietsroute

Ontdek het prachtige Leielandschap met deze fietsroute die de drie musea verbindt.

Via het knooppuntennetwerk fiets je 32 kilometer lang langs schilderachtige plekken in de Leiestreek.